Ieșirea din criză și nevoia de evaluare Realități și perspective 117

Adaugat la :  26.05.2020

Împreună cu invitatul din platou, pastorul Aurel Avram, de la biserica penticostala Speranța din Timisoara, și prin contribuțiile pastorului Vasilică Croitor, de la biserica Betleem din Medgidia, se analizează starea Bisericii din Romania afectată de perioada de izolare. Este abordată și nevoia de a folosi acest timp de criză pentru evaluarea stării spirituale a fiecărui credincios și pentru a identifica puncte în care este necesara schimbarea la nivel de individ și biserica.

Provocarea emisiunii pentru fiecare biserică: retragerea între ziduri și separarea de lume sau ieșirea în afară și influențarea societății ?

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/?ref=page_internal

RSP 117