Integritatea în biserică și în viața publică - Realități și perspective - John Garmo

Adaugat la :  12.12.2019

În ediția de față, Tudor Pețan și invitatul John Garmo dezbat subiectul integrității. Cum trebuie să ne comportăm în societate? Dar în biserică?

John Garmo este fondatorul „Character Solutions International”, o organizație înființată din dorința de a încuraja formarea caracterelor copiilor din țările postcomuniste.

De ce contează caracterul? Deoarece caracterul reprezintă un set de valori pe care le alegem şi care produc o diferenţă în acţiunile şi reacţiile noastre.

În cadrul programului veți afla răspunsuri la următoarele întrrebări:

Cum evaluăm caracterul în funcţie de cultura în care am crescut?

Ce spune Biblia cu privire la caracter?

Cum demonstrăm că avem în noi dragostea lui Dumnezeu?

Care este relaţia pe care Biserica ar trebui să o aibă cu Statul?

Cum putem să menţinem un echilibru între cunoştinţe, abilităţi şi caracter?

Care este diferenţa dintre personalitate şi caracter?

Cum este influenţată mântuirea de problema caracterului?

Cum este afectată o Biserică a cărei lideri se confruntă cu o problemă de caracter?

Care ar fi problemele de caracter din zona publică?

Ați urmărit episodul 110 din „Realități și perspective” (RSP 110). Alte resurse asemănătoare:https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp