Realitatea Împărăției lui Dumnezeu - cu Willem Glashouwer

Adaugat la :  22.02.2020

Urmărești cea mai recentă ediție a emisiunii „Realități și Perspective”, în cadrul căreia se dezbate subiectul Împărăției lui Dumnezeu.

Printre punctele atinse:

- De ce este important să fim preocupați de Împărăția lui Dumnezeu?

- Etapele evoluției Împărăției lui Dumnezeu pe pământ.

- Biserica și Împărăția lui Dumnezeu.

- Conflictul dintre Împărăția lui Dumnezeu și Împărăția lui Satan.

- Este o contradicție intre învățătura lui Pavel cu privire la cruce și cea a lui Dumnezeu cu privire la Împărăție?

Dă mai departe dacă și-a plăcut.

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/?ref=page_internal

RSP 112