Realitati si perspective 102 - Valori crestine in toate sferele societatii - Larry Pyle

Adaugat la :  10.06.2019

Tema: Valori crestine in toate sferele societatii. Invitati: Larry Pyle - autor. Subiecte: Motivatia lui Larry Pyle de a vizita Romania; Romania, o binecuvantare pentru alte natiuni; De ce este important sa cautam sa ii binecuvantam pe altii? Chemarea crestinilor de a sluji in afara zidurilor Bisericii; Relevanta Bisericii in transmiterea valorilor crestine in toate segmentele societatii; Ce inseamna o Evanghelie divizata? Cum putem influenta societatea? Vis profetic pentru Alfa Omega TV: extinderea viziunii; Principii care contribuie la schimbarea mentalitatii liderilor din Romania

Gasiti mai multe emisiuni Realitati si Perspective la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp