Realitati si perspective 103 - Nevoia de slujire si invatatura in vindecare si eliberare

Adaugat la :  11.06.2019

Tema: Nevoia de slujire si invatatura in vindecare si eliberare

Invitat: Mircea Graur (InHim Ministry, Cluj-Napoca). Subiecte: Cu ce se ocupa lucrarea InHim Ministry? Nevoia de a dori si de a cauta cresterea spirituala; De ce este important sa ne cunoastem identitatea in Hristos? Care este cauza retinerii Bisericii fata de slujirea in vindecare si eliberare? Cum putem implementa lucrarea de vindecare si eliberare in cadrul Bisericii? Scepticismul crestinilor cu privire la folosirea darurilor spirituale in ziua de azi; De ce nu este suficent sa fii nascut din nou ca sa ai parte de eliberare deplina? Cum ar trebui sa abordeze Biserica persoanele care se confrunta cu adictii sau alte probleme de felul acesta? Ce trebuie sa stie credinciosii despre bagajul generational? De ce este importanta dimensiunea comunitara in relatia cu Dumnezeu? Sinergia dintre generatii in trupul lui Hristos

Gasiti mai multe emisiuni Realitati si Perspective la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp