Realitati si perspective 105 - Scaderea nivelului de spiritualitate in Biserica - Remus Runcan

Adaugat la :  11.07.2019

Subiecte discutate: Chestionar: evaluarea nivelului de spiritualitate in cadrul bisericilor evanghelice; Masura in care timpul petrecut cu Dumnezeu indica calitatea relatiei cu El; Mandatul credinciosului de a impartasi Evanghelia; In ce consta procesul de crestere spirituala? De ce este importanta citirea integrala a Bibliei? Ce ii spui cuiva care alege sa studieze doar Noul Testament? Disciplina postului; Nevoia de slujire si consiliere in biserica; Modul in care retelele sociale ne fura timpul; Care este cauza nemultumirii credinciosilor?

Realitat si perspective 105 - Scaderea nivelului de spiritualitate in Biserica - Invitat: Remus Runcan - sociolog si pastor. Gasiti mai multe emisiuni Realitati si Perspective la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp