Realitati si perspective 106 - Planul Domnului cu natiunile - Stephen Briggs

Adaugat la :  9.08.2019

In cadrul acestui program, cu tema „Planul Domnului cu natiunile”, au fost discutate urmatoarele subiecte:

- Cum influentiaza mass media natiunile in ziua de azi?

- De ce este Dumnezeu preocupat de fiecare natiune in parte?

- Ce inseamna intarirea unei prorocii?

- De ce este important sa studiem si sa intelegem legamintele lui Dumnezeu?

- Cine este responsabil pentru „aliyah?

- Cum ne putem alinia la planul pe care Dumnezeu il are cu natiunile?

- De ce tarile europene nu sustin Israelul?

- Cum ar trebui sa ne rugam pentru situatia din Marea Britanie?

Realitati si perspective 106, invitat: Stephen Briggs, producator, Hatikvah Films-US.

Gasiti mai multe emisiuni Realitati si perspective pe site-ul Alfa Omega, la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp