Adaugat la :  20.10.2017

Realitati si perspective 59 - Reforma religiei crestine - Semnificatii contemporane - Iosif Ton. Intrebarile discutate - Prin ce a ramas importanta istoria Bisericii prin aceasta Reforma? Biserica trebuie sa fie deschisa catre o reformare permanenta? Cum a evoluat Biserica de la etapa de Biserica Primara la momentul Reformei (1517)? Care a fost contextul Reformei? Care a fost aportul lui Erasmus la Reforma? Care a fost esenta teologiei lui Luther? Mai multe forme de reforma si dimensiunea radicala a Reformei: anabaptistii. Predestinare sau liberul arbitru? Reforma a dat acces liber la Scriptura, dar Biserica a ramas cu slujirea preoteasca, de ce? Cum ne afecteaza Reforma pe noi acum? Poate o traire autentica a crestinismului impacta societatea si aduce prosperitate in societate?

Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.

Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬