Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Realitati si perspective 59 - Reforma religiei crestine - Semnificatii contemporane - Iosif Ton

Adaugat la :  20.10.2017

Realitati si perspective 59 - Reforma religiei crestine - Semnificatii contemporane - Iosif Ton. Intrebarile discutate - Prin ce a ramas importanta istoria Bisericii prin aceasta Reforma? Biserica trebuie sa fie deschisa catre o reformare permanenta? Cum a evoluat Biserica de la etapa de Biserica Primara la momentul Reformei (1517)? Care a fost contextul Reformei? Care a fost aportul lui Erasmus la Reforma? Care a fost esenta teologiei lui Luther? Mai multe forme de reforma si dimensiunea radicala a Reformei: anabaptistii. Predestinare sau liberul arbitru? Reforma a dat acces liber la Scriptura, dar Biserica a ramas cu slujirea preoteasca, de ce? Cum ne afecteaza Reforma pe noi acum? Poate o traire autentica a crestinismului impacta societatea si aduce prosperitate in societate?

Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.

Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.