Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Realitati si perspective 60 - Familia si ideologia marxist-comunista - Iosif Ton

Adaugat la :  21.10.2017

Ce se ascunde in spatele bataliei pentru familii?
Propaganda marxista propulsata de grupul de la Frankfurt, a dat rezultate vizibile. Unul din aceste rezultate este expresia „politically correct”. Un profesor care nu se tine de definitia stiintifica a lumii, de materialitatea lumii, acela nu mai e „politically correct” si atunci nu mai primeste fonduri si beneficii.
In America, dintr-o data, crestinii evanghelici (care formau marea majoritate), se simt asaltati. Cand a venit Trump la conducere cu promisiunea ca el le va reda crestinilor libertatile inapoi, crestinii s-au „conolizat” langa el si 70% dintre evanghelici au votat cu el, ceea ce a dus la punerea lui Trump in conducere.
Marxistii au pornit in Europa mai masiv, dupa Razboi (1917). Telul principal a fost distrugerea crestinismului. Pentru acest lucru, familia trebuie distrusa prin convingerea ca ea e o inchisoare si femeia trebuie sa se elibereze din aceasta. Totul e prezentat anormal. Tinerii trebuie indoctrinati si invatati sa stie ca sunt liberi sa faca ce vor. Aceste lucruri au inceput sa fie mai vizibile in Uniunea Europeana. U.E a fost creata de cativa oameni foarte religiosi, inclusiv Robert Schuman, al Frantei. Intemeietorii Europei au fost oameni religiosi si ei au stabilit de la inceput ca religia e absolut libera in Uniunea Europeana. Acesta e un principiu pe care trebuie sa il intelegem. Polonezii atunci cand au intrat in Uniunea Europeana si au vazut ca acolo este propaganda impotriva crestinismului, au spus ca daca se lupta cu marxistii numai pe principii de drept european, ii vor „baga in sac”, deoarec drepturile omului sunt la putere. Asadar, ei au hotarat sa faca din aceasta problema una a religiei. Si au avut intelepciunea sa Il declare pe Isus Hristos, regele Poloniei. Cand faci din aceasta problema una a religiei, ceilalti nu te mai pot ataca. Dintr-o data, in Romania apare o coalitie a tuturor religiilor crestine din tara, care aduna 3 milioane de semnaturi pentru a se scrie in Constitutie ca familia e formata dintre un barbat si o femeie.
Toata Europa tremura, deoarece pe langa Ungaria si Polonia, apare Romania, care pune problema familiei pe baza religiei, prin faptul ca modifica Constitutia cu privire la aceasta, specificand asa cum Dumnezeu a zis la inceput: „El i-a facut barbat si femeie si ce a impreunat Domnul, omul sa nu desparta”. Am avut destul de suferit in intunericul marxist, numit „iluminism”. Pentru a ne apara familia si religia crestina, trebuie scris in Constitutie ca familia e alcatuita pe baza lui Dumnezeu cel intrupat, familia e formata dintr-un barbat si o femeie. Nu trebuie sa renuntam la ceea ce ne da libertate si valoare umana.
Marxistii au profitat de revolta tineretului. Totul a inceput cu Beatles. Ei s-au folosit de asta pentru a pompa energie si a stimula aceasta idee. In acest fel destramau ordinea stabilita si mai ales ordinea si normalitatea familiei. Acest lucru urmareau ei sa destrame. Prin metoda de „sex fara limite”, au reusit foarte mult. Dupa aceea au inceput cu eliberarea femeii si cu scoaterea ei la munca.
Cum priviti aceste demersuri legislative sau pericole ca si ponografia, avorturile, casatoriilor intre sexe. Se leaga intre ele?
Se leaga atata vreme cat noi tinem la religia noastra crestina. In momentul in care noi ca si romani avem demnitate crestina ( indiferent de denominatiune), noi toti facem corp comun si spunem ca avem niste valori pe care Dumnezeu ni le-a dat. Aceste valori le pastram, indiferent ce ar zice consiliul Europei, unde se fac legile pe care vor sa ni le impuna.
Noi iubim pe toti oamenii, inclusiv pe homosexuali. Le respectam dreptul de a face ce vor in dormitorul lor. Ce nu vrem noi este ca ei sa faca o familie, ca mai apoi aceasta sa primeasca dreptul de a adopta copii. Cea mai mare primejdie este o familie de homosexuali, care mai apoi adopta copii. Noi nu le negam niciun drept, dar nu le dam drepturi mai multe decat ar trebui sa aiba. Ii respectam asa cum sunt, dar nu le dam drepturi. Ei vor vrea mai apoi ca toata societatea sa isi aleaga sexul, inclusiv copiii.
Alti crestini vor doar sa se roage, fara a iesi in spatiul public sa iti spuna o parere referitoare la o problema de interes national. Ce le spuneti acestora?
Statul nu impune ce familie sa avem, ci el vrea sa ne ia tot ce e crestinesc. Noi trebuie sa ne aparam dreptul de crestin si sa ne afirmam credinta in spatiul public.
Ce va motiveaza sa fiti parte in acest demers important acum, in natiunea romana?
In primul rand sunt roman. Apoi sunt crestin. Este normal sa ma implic. Ori acceptam ingineria sociala marxista ce vrea sa perverteasca familia si copiii, ori Il acceptam pe Isus, a carei trasatura primordiala a fost valoarea fiecarui om
Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective 
#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.