Realitati si perspective 70 - Provocari in misiunea locala si externa

Adaugat la :  22.02.2018

Invitati: Gavril Moldovan (presedinte fondator, PIM Romania) si Ruben Dubei (director executiv, Wycliffe Romania). Realitati si perspective 70 - Provocari in misiunea locala si externa.

Subiecte discutate: Ce inseamna misiunea si cum definim campul de misiune?Cum a luat fiinta lucrarea de misiune Wycliffe Romania? Romania si traditia in misiune. Care este potentialul de misiune in Romania si in Europa? Comunitatile de rromi din Romania si proiectele Wycliffe. Provocari in traducerea Bibliei, in diverse limbi. Zonele de misiune si probleme finantarii in lucrarea de misiune.

Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬