Realitati si perspective 71 - Valorile vietii in lumea contemporana - Titus Coltea

Adaugat la :  22.03.2018

Sunt dezbatute urmatoarele subiecte: Ce este eutanasia? Eutanasia - o solutie pentru a curma o suferinta inutila? Cine poate fi considerat vinovat de suprimarea vietii? Care sunt implicatiile spirituale in procesul eutanasierii? Cum ar trebui sa raspunda crestinii la problema avortului si a eutanasiei?

Realitati si perspective 71 - Valorile vietii in lumea contemporana. Invitat: Titus Coltea (pastor si medic, Florida SUA) - Sambata, 24 martie 2018. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬