Adaugat la :  7.07.2018

Tema: Drepturile parentale si autoritatea statului in domeniul educatiei. Invitat prin skype: Adina Portaru (avocat, ADF International). Subiecte: ,,ADF” - o organizatie de avocati care militeaza pentru libertatea religioasa; Legatura dintre Conventia de la Istanbul si Strategia nationala de educatie parentala; Conform conventiei de la Istanbul, genul si sexul sunt doua concepte diferite; Ce ar putea face Romania cu privire la Conventia de la Istanbul care a fost ractificata in 2016? Filosofia comuna care se gaseste atat in Strategia nationala de educatie parentala cat si in Conventia de la Istanbul

Realitati si perspective 77 - Drepturile parentale si autoritatea statului in domeniul educatiei - Adina Portaru - iulie 2018. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective #‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬