Realitati si Perspective 79 - Un nou sezon in viata bisericii - Ian Green

Adaugat la :  19.07.2018

Tema: Un nou sezon in viata Bisericii

Invitat: Ian Green (director executiv, Ian Green Communications)

Subiecte:

- Ce este Biserica si cum s-a schimbat viitorul ei in urma Reformei?

- Biserica prezentata de Isus Hristos in Scriptura

- Seminificatia termenului „apostol”: apostolul era un lider militar, nu unul religios

- Biserica versus comunitatea

- Importanta grupurilor mici in cadrul Trupului lui Hristos din Romania

- Relatia dintre Biserica si societate: nevoia de relevanta

- Crestinul trebuie sa activeze in domenii precum politica si afaceri

- Biserica si Imparatia lui Dumnezeu

- Biserica trebuie sa descopere, intr-un mod creativ, calea de a actiona ca grup, biserica sau comunitate pentru a extinde Imparatia lui Dumnezeu

- Cum va lucra Dumnezeu? Se va folosi de lideri, incepand de sus continuand in jos, schimband mentalitatea fiecarui credincios din biserica?

- Perspectiva spirituala: cum va lucra Dumnezeu in Romania?

Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective #‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬