Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Realitati si perspective 9 - Valori crestine in politica europeana - Leo Van Doesburg

Adaugat la :  8.05.2017

Sambata, 21 mai 2016, am difuzat emisiunea „Realitati si perspective” pe canalul Alfa Omega TV cu tema: „Valori crestine in politica europeana”. Invitatul nostru a fost Leo van Doesburg, director Afaceri Europene (ECPM), un crestin implicat in procesul decizional de la Bruxelles.
Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.
Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective
#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬