Realitati si Perspective 96 - Jan Sturesson - Perspective biblice in munca

Adaugat la :  21.03.2019

Tema: Perspectiva biblica asupra muncii; Invitat: Jan Sturesson (Presedinte, ICCC - Suedia)

Subiecte: Cu ce se ocupa International Christian Chamber of Commerce (ICCC)? Ce inseamna munca? Care este echilibrul dintre munca si odihna? Cum putem combina munca cu teologia? Care sunt adevaratele valori umane conform voii lui Dumnezeu? In vremurile de pe urma lupta spirituala se va da in spatiul public; Care este cultura Imparatiei Cerului? Principiile unui lider de succes; Cum ar trebui sa ne raportam la Israel?

Realitati si Perspective 96 - Jan Sturesson - Perspective biblice in munca; Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective #‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬