Realități și Perspective MAGAZIN 05 mai 2020

Adaugat la :  5.05.2020

Medici cubanezi și trafic de persoane, școli deschise în toiul pandemiei, suspendarea exporturilor de cereale, penurii alimentare - iată o parte dintre subiectele abordate azi la „Realități și Perspective MAGAZIN”.

Unde ne mai poți vedea:

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv/videos

Consultă edițiile anterioare: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații