Realități și Perspective Magazin 13 aprilie 2021

Adaugat la :  13.04.2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci aflăm de la Evanghelical Focus despre retrospectiva făcută asupra vizitei papei în Irak, de la CBN aflăm despre libertatea religioasă din SUA, iar GNA aduce în atenția dvs informații despre milițiile Fulani din partea centrală a Nigeriei, despre raidurile ucigașe făcute de acestea împotriva creștinilor și despre implicarea Open Doors în aceste zone de conflict.

În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila