Realități și Perspective MAGAZIN 16 iunie 2020

Adaugat la :  17.06.2020

Vă prezentăm grupajul de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7.

2. În continuare veți urmări câteva informații preluate de la Global News Alliance.

I. Creștinii din Virginia se unesc pentru a anula „blestemul comerțului cu sclavi”. Protestatari din toată țara au cerut să se facă dreptate în justiție după moartea lui George Floyd, aflat in custodia poliției din Minneapolis. In Norfolk Virginia, creștini din mai multe denominații și-au ridicat și ei glasul pentru a sprijinii nevoia de schimbăre.

3. Vă invităm acum să urmăriți un grupaj de știri realizate de TPS.

I. Conform TPS, ministerul israelian de externe declară că planul de pace al lui Trump „va fi implementat în mod responsabil”. Ministrul de externe Gabi Ashkenazi s-a întâlnit miercuri la Ierusalim cu omologul său german, ministrul de externe Heiko Maas, pentru a discuta perspectivele planului israelian de a impune suveranitatea sa asupra unor părți din Iudeea și Samaria, așa cum este stipulat în planul de pace al S.U.A.

II. Autoritatea palestiniană a primit multe „mesaje dezamăgitoare” din partea mai multor țări europene în urma anunțului făcut de către șeful Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas potrivit căruia, toate acordurile cu Israelul se suspendă, a declarant pentru TPS un oficial din Ramallah.

III. Forțele israeliene au urmărit și arestat teroristul arab care l-a ucis pe soldatul IDF Amit Ben Yigal la începutul lunii trecute. Conform TPS, Agenția de Securitate din Israel, Shin Bet, a declarat duminică seara că l-a arestat pe Nazmi Abu Baker, de 49 de ani, din satul Yabed.

4. Assist New Service informează în legatură cu un nou curs dezvoltat pentru a ajuta oamenii să facă față suferinței cauzate de pandemia de coronavirus. Societatea Biblică Wycliff, ce prezintă acest curs, este cea care a coordonat echipa specializată în domeniul vindecării traumelor.

5. In final, grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

Ați urmărit ediția din această săptămână a emisiuni Realități și Perspective MAGAZIN.

Sunt Codruța Burghelea, pe săptămâna viitoare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.