Realități și Perspective Magazin 17 noiembrie 2020

Adaugat la :  17.11.2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, la Alfa Omega Tv vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci vom afla de la TPS că Autoritatea Palestiniană plătește teroriștii care ucid israeliți și că Marina israeliană a recepționat deja prima navă de mare viteză din Germania.

De asemenea, CBN ne informează că Israelul așteaptă rezultatele alegerilor din SUA, iar de la GNA aflăm despre satul Kapembwadin Zambia și vrăjitoria ce exista acolo, despre Timóteo dn Columbia și alegerea pe care a făcut-o pentru viața sa și despre Samaritan’s Purse, care pregătește ajutoare pentru Nagorno Karabach.

În final sunteți invitați să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă invităm marți seara, de la orele 20.00, să fiți alături de noi la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!