Realități și Perspective MAGAZIN 28 iulie 2020

Adaugat la :  28.07.2020

În cadrul emisiunii Realități și Perspective Magazin veți putea urmări un grupaj de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7, veți afla despre celebrarea Organizației Open Doors International, despre familiile creștine sărace din China și despre organizația O.M., care, în ciuda Covid-19, continuă să se implice în întreaga lume.

Tot atunci aflați că Iranul se confruntă cu două mari probleme grave și că bisericile californiene au făcut un front comun de luptă împotriva deciziei interzicerii programelor religioase. De asemenea, aflați că Olanda admite că a plătit 2 teroriști ucigași, că un combatant Hezbollah a fost ucis săptămâna aceasta, și că societatea comercială de origine americană, Chevron Corporation va colabora cu compania Noble Energy din Israel.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!