Realități și perspective Magazin 6 ianuarie 2021

Adaugat la :  6.01.2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci aflăm de la TPS că acordul de pace cu Emiratele Arabe Unite se extinde în domeniul chirurgiei plastice, că Israelul și SUA au votat împotriva bugetului Națiunilor Unite pentru 2021 și că o forță aeriană israeliană a lovit ținte din Siria într-un atac asupra țintelor Hezbollah.

De la Global News Alliance aflăm că misionarii secreți ai Open Doors sprijină creștinii nord-coreeni care au reușit să fugă în China, că o inițiativă din Peru condusă de tineri creștini, a recrutat voluntari pentru a dona sânge pentru copiii bolnavi de cancer și că Samaritan’s Purse aduce îngrijiri medicale de urgență refugiaților în urma conflictului dintre Armenia și Azerbaidjan.

În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila