Realități și Perspective Magazin - 14 ianuarie 2020

Adaugat la :  14.01.2020

Mesaj pentru femei, din partea unui fost fotomodel: „Bebelușii nu ne opresc din visele noastre”.

Astăzi, la Realități și Perspective Magazin, vorbim despre antisemitism, despre perspective feministe asupra familiei, despre schimbările climatice, despre sportivi transgender (e corect ca bărbații să participe la competiții feminine?).

În plus, iranienii dau vina pe „prezența americană” pentru doborârea unui avion ucrainean de pasageri, în urma căreia au murit 176 de persoane. Americanii spun că aeronava a fost lovită de rachete. S-a aflat adevărul?

Te așteptăm la PREMIERA de diseară, de la ora 20:00, a emisiunii„Realități și Perspective Magazin”, ce va fi transmisă pe pagina noastră de Facebook.

Aici găsești alte ediții ale emisiunii: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp