Realități și Perspective Magazin - 8 ianuarie 2020

Adaugat la :  8.01.2020

*SUA îl asasinează pe Soleimani, iar Teheranul promite că „SUA va primi un răspuns definitiv într-un loc și într-un moment care va durea cel mai tare”.

*În alte zone ale lumii, radioul produce dezvoltare comunitară în cadrul comunităților sărace.

*Pe tot globul, catastrofele naturale din anul 2019 au provocat distrugeri estimate la peste 100 de MILIARDE de dolari și au provocat peste 3200 de MORȚI!

Ce au cele de mai sus în comun? Toate sunt unele dintre subiectele despre care vom vorbi în cadrul PREMIEREI de diseară, de la ora 20:00, a emisiunii„Realități și Perspective Magazin”, ce va fi transmisă pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm cu drag!