RSP 097 - Paul Clayton Gibbs - Miscarea Pais si ucenicizarea comunitatii

Adaugat la :  16.04.2019

Tema: Miscarea Pais si ucenicizarea comunitatii

Invitat: Paul Clayton Gibbs (Fondator, Miscarea Pais, Anglia)

Subiecte:

- Ce este si cu ce se ocupa Miscarea Pais?

- Rolul Bisericii in cadrul Miscarii Pais

- Procedura de initiere a Proiectului Pais

- Cum abordam faptul ca oamenii au ajuns sa iubeasca Biserica mai mult decat pe Dumnezeu?

- Care este insemnatatea cuvantului „pais”?

- Chemarea Miscarii Pais este de a oferi resurse atat profesorilor din scoli cat si pastorilor din biserici in scopul ucenicizarii (mypais.com)

- Secvente din filmul „Spirit de pionierat” difuzat pe Alfa Omega TV