RSP Actual - 5 noiembrie 2019

Adaugat la :  5.11.2019

Urmărește ultimele știri din România și din toată lumea, la Alfa Omega TV!

Din sumarul ediției de azi: Ce se face în România pentru dependenții de droguri și pentru persoanele desconsiderate de societate?

Islamiștii palestinieni radicali au lansat mai multe rachete dinspre Fâșia Gaza către comunitățile din sudul Israelului.

Apoi, a fost publicat un raport anual privind terorismul - care stat e cel mai mare susținător al terorismului din toată lumea?

Află noutăți de pe întreg globul la Alfa Omega TV în cadrul RSP Actual în fiecare marți, de la ora 20:00.

Alte ediții ale emisiunii se află aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp