Să înțelegem vremurile Realități și perspective 118, cu Aurel AVRAM

Adaugat la :  13.06.2020

Tudor Pețan discută cu pastorul Aurel Avram (de la biserica „Speranța” din Timișoara) despre descifrarea timpului în care trăim.

Dintre subiectele abordate:

- Ce face Dumnezeu în vremurile în care trăim?

- Perioada pandemiei în planul lui Dumnezeu

- La ce să ne așteptăm cu privire la vremurile care urmează?

- Interpretarea semnelor sfârșitului conform Bibliei

- Ce spune Biblia despre răpirea Bisericii?

- Cum să veghem pentru a fi pregătiți pentru răpire?

- Așteptarea întâlnirii cu Dumnezeu

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts

RSP 118