Un primar pentru binecuvântarea comunității | Realități și perspective 152, cu Vasile Iliuț

Adaugat la :  17.09.2021

„Sunt mândru de oamenii pe care-i avem: oameni dragi, frumoși, care-și iubesc familiile”, spune primarul din Vicovul de Sus, Vasile Iliuț. Dar oamenii frumoși nu sunt scutiți de momente grele. Nici măcar cei credincioși. Vasile Iliuț ne povestește o experiență dureroasă prin care a trecut împreună cu familia lui, și în care Dumnezeu i-a arătat că banii, funcțiile, cunoștințele nu-l pot ajuta. Doar El ne poate ajuta, numai El ne poate binecuvânta. Iar noi trebuie să fim o binecuvântare pentru cei din viața noastră.

Urmărește emisiunea până la final dacă vrei să fii încurajat când treci prin situații dificile și dacă vrei să ști cum pot creștinii să aducă binecuvântare în comunitatea lor atunci când ocupă funcții de conducere.

Emisiunea „Realități și perspective” se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe canalul Alfa Omega TV. Ediții anterioare ale programului „Realități și perspective” găsești pe site-ul nostru: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.