Conferința Flacăra Închinării LIVE - Alba Iulia - sesiunea 1 - 30 noiembrie 2019

Adaugat la :  30.11.2019

TRANSMISIUNE LIVE: urmărește împreună cu noi prima sesiune a conferinței „Flacăra Închinării”, cu ocazia Zilei Naționale a României. Tema de anul acesta e „imPULS”. De ce „imPULS”? Iată ce spun organizatorii: „Vremurile în care trăim sunt tot mai grele, creștinismul tot mai diluat iar generația tânără tot mai lipsită de pasiune. Avem nevoie de resuscitare spirituală și trezirea la realitatea Cerească. Avem disperată nevoie de imPULSUL Duhului Sfânt, imPULS care să aprindă focul dragostei, sfințeniei și al pasiunii pentru cer.”

În această sesiune vom fi conduși în închinare de trupa Flacăra Închinării Band, iar mesajul biblic va fi transmis de Adrian Vlad, pastor al Bisericii Efraim.

Toate sesiunile vor fi centralizate aici, le vei putea revedea de oricâte ori dorești: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/11430-conferinta-flacara-inchinarii-2019-alba-iulia-31-noiembrie-1-decembrie-2019