Adaugat la :  1.12.2019

TRANSMISIUNE LIVE: Conferința Flacăra Închinării LIVE - Alba Iulia - sesiunea 3 - 1 decembrie 2019, după-masa. Închinare: Tabăra 477. Mesaj biblic: Andrei Prodan.

Urmărește împreună cu noi a treia și ultima sesiune a conferinței „Flacăra Închinării”, cu ocazia Zilei Naționale a României. Tema de anul acesta e „imPULS”. De ce „imPULS”? Iată ce spun organizatorii: „Vremurile în care trăim sunt tot mai grele, creștinismul tot mai diluat iar generația tânără tot mai lipsită de pasiune. Avem nevoie de resuscitare spirituală și trezirea la realitatea Cerească. Avem disperată nevoie de imPULSUL Duhului Sfânt, imPULS care să aprindă focul dragostei, sfințeniei și al pasiunii pentru cer.”

Toate sesiunile vor fi centralizate aici, le vei putea revedea de oricâte ori dorești: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/11430-conferinta-flacara-inchinarii-2019-alba-iulia-31-noiembrie-1-decembrie-2019