Conferinta Talmidim - 1 - Cum sa ucenicizezi pe oricine, oriunde - Paul Clayton Gibbs

Adaugat la :  18.07.2019

Sesiunea 1 din 4. Conferinta „Cum sa ucenicizezi pe oricine, oriunde” a fost organizata in luna februarie 2019 de Biserica Aletheia din Timisoara. Evenimentul a reunit reprezentanti ai bisericilor evanghelice care fac parte din Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania. Organizatorii au adus in atentie una dintre temele actuale ale lumii crestine.

Invitatul principal a fost Paul Gibbs, autor si vorbitor implicat in formarea de ucenici la nivel mondial. Dupa cum a afirmat pe parcursul conferintei, ucenicizarea poate fi privita ca o calatorie. La randul lor, vorbitorii din Romania au abordat subiecte precum: ucenicia in supranatural, fundamentul uceniciei si nevoia de lideri care sa formeze ucenici. Participantii la conferinta au fost constientizati de importanta procesului de ucenicizare in bisericile locale, dar si in afara lor.

Toate inregistrarile conferintei sunt aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/10927-conferinta-cum-sa-ucenicizezi-pe-oricine-oriunde-talmidim-inregistrari