Slava lui Dumnezeu în rugăciune - sesiunea 1 - Ron Brown

Adaugat la :  15.07.2021

Fiecare persoana are un cop pentru care a fost creata, in familia lui Dumnezeu nu exista copii nelegitimi. Slava lui Dumnezeu este vizibila in Biserica atunci cand noi suntem transformati in urma predicarii crucii. Cele 5 principii ale relationarii: neprihanire sau dreptul nostru de a sta inaintea lui Dumnezeu, puterea Duhului Sfant pentru a descoperi sau a releva, Dumnezeu este Tatal si noi suntem copiii Sai, conceptul identificarii in rugaciune, autoritatea credinciosului; adancindu-ne in aceste 5 principii ale relationarii, rugaciunea noastra va capata o dimensiune noua si astfel vom vedea slava lui Dumnezeu cum nu am mai vazut-o.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.