Slava lui Dumnezeu în rugăciune - sesiunea 2 - Ron Brown

Adaugat la :  15.07.2021

In aceasta sesiune Ron Brown vorbeste despre factorii care ne ofera noua autoritate in rugaciune. Nu conteaza ce culoare avem sau cum aratam, cel mai important lucru e ca evanghelia lui Hristos sa fie predicata. Ceea ce Dumnezeu a facut prin faptul ca omul l-a primit pe Isus Hristos in inima lor a fost ca sa aduca pe multi fii ai Sai la slava

Cand intram in rugaciune patrundem in acel loc unde asteptam ca rugaciunile noastre sa primeasca raspunsul, dupa obiceiul lui Isus. Cerul este un loc al bucuriei

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.