Adrian Totan - De ce este importanta educatia sexuala?

Adaugat la :  13.09.2017

Unii parinti cred ca daca adolescentilor le este predata educatia sexuala, acestia vor fi incurajati sa isi inceapa viata sexuala. Lucrurile nu stau asa daca educatia sexuala este una corecta. Despre acest lucru ne vorbeste invitatul nostru Adrian Totan, coordonator al programului de educatie sexuala - Fundatia Estera

Va invitam sa urmariti emisiunea Realitati si perspective 42 - Educatia sexuala in scoli - sambata 1 aprilie 2017, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV.

Pentru a viziona emisiunea completa, accesati link-ul urmator: http://alfaomega.tv/intelegereavremur...

Mai multe infromatii crestine gasiti pe pagina http://alfaomega.tv