Adrian Totan - Importanta modului in care educatia sexuala este prezentata

Adaugat la :  13.09.2017

Nu orice fel de educatie sexuala este recomandata. Este crucial continutul cursului de educatie sexuala care este predata in scoli si nu numai. Fundatia Estera propune un curs de educatie sexuala bazat pe Cuvantul lui Dumnezeu, cu un limbaj usor de inteles. Pentru a afla detalii despre acest curs, va invitam sa urmariti materialul de mai sus.

Invitat: Adrian Totan, coordonator al programului de educatie sexuala - Fundatia Estera

Va invitam sa urmariti emisiunea Realitati si perspective 42 - Educatia sexuala in scoli - sambata 1 aprilie 2017, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV.

Pentru a viziona emisiunea completa, accesati link-ul urmator: http://alfaomega.tv/intelegereavremur...

Mai multe infromatii crestine gasiti pe pagina http://alfaomega.tv

sidebar tvlive
sidebar facebook