Pasiune Pura 7.20 - Respingere, prostitutie, HIV - Louisa Shope

Adaugat la :  25.01.2018

In aceasta editie a emisiunii „Pure Passion” puteti urmari povestea de viata a lui Louisa Shope care si-a pierdut parintii de mic copil. De atunci ea a trait o vita de repsingere si de durere, pana cand a ajuns sa Il intalneasca pe Isus.

Dupa ce mama Louisei a murit, ea nu a vorbit cu nimeni timp de doua saptamani. Ea a crezut ca mama ei plecase sa fie cu Dumnezeu, pentru ca nu o dorea si nu era vrednica de dragostea acesteia.

Mama adoptiva era o femeie foarte abuziva. O batea cu bete din curte, cu palete, cu scanduri, pana cand Louisa sangera.

Louisa niciodata nu a avut un sentiment de apartenenta.

Mama adoptiva ii ameninta pe ea si pe fratii ei ca ii duce inapoi la orfelinat daca nu se comporta cum trebuie.

Mai tarziu, Louisa a devenit prostituata, incercand sa linisteasca dorinta ei de afectiune prin faptul ca se culca cu barbati. In anul 2008 a fost depistata cu virusul HIV. A avut 162 de infectii in mai putin de doi ani.

Dumnezeu a promis ca o va vindeca si a facut-o. astazi, Louisa nu mai are nici urma de virus HIV in sange.

Mai multe resurse pe aceasta tema: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.