E adevarat 33 - Disparut in misiune

Adaugat la :  24.10.2017

Despre veriga lipsa se crede de obicei ca ar fi o creatura asemanatoare unei maimute. Aceasta vedeta a evolutionismului se presupune a face legatura intre om si maimuta. Insa arborele evolutionist darwinian e plin de verigi lipsa. Stiti ce? Acestea inca lipsesc!

De exemplu, se credea ca ursii ar fi verisori cu cainii, intre ei existand o veriga lipsa. Acelasi lucru se poate spune despre orice gaura din evolutie. Unele dintre aceste gauri sunt uriase, precum cea dintre creaturile marine cu oase si cele fara oase. Savantii au descoperit pesti fosilizati cu oase si pesti fosilizati fara oase, dar inca nu au gasit nicio fosila intre acestia. Evolutionistii cred ca toate animalele au aparut in urma transformarii altui tip de animale si, cum fiecare parte a copacului evolutionist se formeaza dintr-o alta parte, apar mereu verigi lipsa.

Aceasta e problema principala a evolutionismului. Evolutia se bazeaza pe numeroase verigi lipsa, fiecare dintre acestea existand intr-un trecut necunoscut noua. Se presupune ca toate au disparut, fiind inlocuite de urmasii lor mai evoluati. De exemplu, daca un anumit peste a evoluat intr-un anumit amfibian, atunci ar fi trebuit sa existe niste modele modificate, de la 90 % peste la 80 % peste si asa mai departe, pana la aparitia modelului 100 % amfibian. Insa aceste dovezi inca lipsesc.

Creationismul sustine ca fiecare forma de viata a fost creata dupa soiul sau. Se vede cu usurinta ca tiparul creationist se pastreaza si in prezent. Evolutionismul spune ca trebuie sa credem ca exista numeroase verigi lipsa. E clar ca teoria evolutionista e plina de lipsuri. Ce vi se pare mai convingator?

Video produs de Institute for Creation Research, http://icr.org

Mai multe resurse creationiste: http://alfaomega.tv/creationism