„LoveIsrael România” transmite adevărul biblic

Adaugat la :  10.02.2024

Organizația Love Israel, fondată de Dr. Baruch Korman în 2014, s-a extins pe toate cele cinci continente, fiind prezentă și în România din 2019. „LoveIsrael România” organizează periodic conferințe și pune la dispoziția celor interesați articole, materiale audio-video și studii biblice care aduc învățături bazate pe Biblie și ajută la o înțelegere curată a Evangheliei prin prisma contextului evreiesc.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.