Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

1. SUA si Israel efectueaza un test istoric al sistemul antibalistic Arrow-3

Adaugat la :  8.08.2019

Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului incredere in capacilitatile sale de a face fata amenintarilor regionale. Acesta a avut loc dupa testul unei rachete de raza medie, test efectuat recent de Iran.

Istorice si fara precedent, asa catalogau Israel si SUA rezultatele testelor sistemului Arrow-3. Ambasadorul in Israel, David Friedman, a luat parte la sedinta saptamanala a cabinetului Netanyahu. Netanyahu vorbea despre ceea ce el numea „experimente de pionierat secrete”.

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului: Au avut un succesce intrece orice imaginatie. Sistemul Arrow-3, de un succes complet, a interceptat rachete balistice dincolo de atmosfera, la inaltimi si viteze fara precedent. Executia a fost una perfecta, toate tintele au fost lovite cu precizie.

David Friedman, ambasador SUA: Rezultatele sunt extraordinare. Suntem foarte mandri de parteneriatul nostru cu statul Israel, cat si de finantarea si expertiza pe care le-am putut oferi.

Testul s-a efectuat intr-o vreme de tensiuni crescande intre SUA, Marea Britanie si Iran. Sistemul Arrow a fost testat cu tinte care se comportau precum rachetele balistice dezvoltate de Iran.

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului: Astazi, Israelul are abilitatea sa actioneze impotriva rachetelor balistice care ar putea fi lansate impotriva noastra dinspre Iran sau din alta parte. Aceasta e o mare reusita pentru securitatea Israelului. Toti dusmanii nostri ar trebui sa stie ca ii vom invinge atat in defensiva, cat si in ofensiva.

Israelul a transportat si a instalat sistemul Arrow-3 in Alaska pentru a-i testa capacitea ce nu putea fi testata in Israel. Dupa 10 ani de dezvoltare, sistemul anti-balistic Arrow-3 e conceput sa intercepteze rachete balistice care vin chiar din afara atmosferei terestre, cum e cazul rachetelor balistice intercontinentale. Testul a dovedit si faptul ca Arrow-3 poate opera in cooperare cu sistemul radar american. Arrow-3 reprezinta varful de lance al sistemului defensiv israelian la patru niveluri, care mai include Iron Dome, David Sling si Arrow-2. In plus fata de testul reusit pe rachete, oficialii in domeniul apararii, Netanyahu si Friedman, au laudat cooperarea si parteneriatul strategic dintre SUA si Israel.

David Friedman, ambasador SUA: Acesta e un exemplu extraordinar si fara precedent de cooperare intre cele doua natiuni ale noastre si de aici putem continua mai departe in a face din lumea noastra un loc mai sigur.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 289 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.