Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

19 ani de la atacurile din 11 septembrie Știre Jerusalem DateLine 345

Adaugat la :  17.09.2020

Israelul susține America, în timp ce aceasta își plânge victimele.

În urmă cu 19 ani, teroriștii au deturnat patru avioane. Două au intrat în Turnurile Gemene ale World Trade Center, un altul a intrat în Pentagon, iar al patrulea s-a prăbușit pe un câmp, în timp ce echipajul și pasagerii se luptau cu atacatorii.

Am vizitat 9/11 Living Memorial al Israelului din Ierusalim. Prezentarea poate fi găsită și pe rețelele noastre de socializare.

Bună, sunt Julie Stahl, de la Știrile CBN și suntem la 9/11 Living Memorial din Ierusalim. I se spune memorialul viu, un loc special, într-o zi specială. Marcăm astăzi 19 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001. Prima parte este în formă de steag, după cum vedeți. E destul de înaltă, iar la bază este puțin mototolită, asta amintind de prăbușirea turnurilor gemene. Mai este o piesă foarte specială, o bucată de metal topit din ruinele turnurilor gemene. A fost trimisă aici de la New York, ca simbol al legăturii strânse dintre New York și Ierusalim.

Un alt lucru care face acest loc unul unic este faptul că probabil e singurul memorial din afara Statelor Unite unde apar scrise numele tuturor victimelor. Între victime, sunt oameni care erau în New York, veniți din țări care nu au relații cu Israelul, însă Israelul îi onorează la memorial ca victime ale acestui atac terorist.

Dorim să ne rugăm pentru mângâierea oricărei persoane rănite în atac, care a pierdut membri ai familiei sau prieteni în acest atac sau altele. Cerem să primim mângâiere de la Dumnezeul oricărei mângâieri. Multe lucruri s-au întâmplat în 19 ani.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 345, difuzată la Alfa Omega TV în septembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.