6 000 de Biblii pentru fanii lui Kanye West

Adaugat la :  20.11.2019

American Biblie Society a distribuit 6.000 de Biblii în întreaga lume fanilor lui Kanye West, în mai puțin de două săptămâni. După ce vedeta a scos cel mai recent album, „Jesus is King”, societatea a observat o creștere a căutărilor pe Google în care oamenii au vrut să afle în ce crede Kanye și a promis să trimită câte o Biblie fiecărui fan al lui. Inițial s-au oferit 1.000 de Biblii până la sfârșitul lunii octombrie, dar cererea a fost așa de mare încât societatea a decis să extindă oferta până în data de 22 noiembrie.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri