În Israel se organizează al treilea tur de scrutin

Adaugat la :  19.12.2019

După luni de neînțelegeri între partide, Israelul încă nu are un guvern stabil și niciun lider. Israelienii se întorc la urne pentru a participa la un al treilea tur de scrutin. Emily Jones de la Știrile CBN ne va da mai multe detalii din Ierusalim.

Emily Jones, reporter: Israelienii vor vota a treia oară în mai puțin de un an pentru a decide cine va fi liderul țării. Acest scrutin fără precedent se va ține în data de 2 martie, 2020 după ce Beniamin Netanyahu din partidul Likud și președintele Partidului Albastru și Alb Benny Gantz au încercat, dar au eșuat să formeze un guvern după alegerile neconcludente din septembrie. Cei doi rivali se învinovățesc reciproc pentru această criză politică.

Tuiva Goldman, cetățean: Este o rușine, o risipă de bani. Problema ar trebui rezolvată. Nu știu cum s-ar putea rezolva, dar trebuie rezolvată.

Emily Jones: Alegerile îi vor costa pe israelieni sute de milioane de dolari.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri