În pandemie, CBN News ajută o supraviețuitoare a Holocaustului Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  15.10.2020

Criza generată de COVID a făcut ca mulți oameni bătrâni să stea acasă și în Israel, aici sunt incluși și supraviețuitori ai Holocaustului precum Tanya, care abia a scăpat de invazia naziștilor din Ucraina din Al Doilea Război Mondial. Acum nu poate merge la cumpărături din cauza virusului, așa că CBN Israel îi oferă alimente.

Tanya avea 14 ani când Holocaustul a început în Ucraina. Stresul recentei explozii a numărului de cazuri și carantina din Israel i-au reamintit Tanyei de acele timpuri teribile. „Îmi amintesc că viața a fost perfect normală până într-o zi. A început războiul și totul s-a schimbat. Mulți din familia noastră și din prietenii noștri au murit.”

Mama Tanyei lucra la un spital și au scăpat cu un tren de spital. Tanya avea grijă de răniți în timp ce trenul spitalului acompania Armata Roșie pe front. „A fost foarte dificil să fie în jur atâta sânge și moarte, dar știam ce le fac naziștii evreilor. Mi-ar fi fost rușine să nu dau și eu ajutor cum pot.”

Tanya a fost onorată de sovietici pentru serviciul său eroic din timpul războiului. Acum, locuind în Israel, Tanya a trebuit să stea în izolare voluntară pentru a nu se infecta cu virusul, ceea ce presupune că nu poate ieși la cumpărături. Astfel, CBN Israel îi aduce alimente, cu măsurile de precauție pentru a o proteja.

„Mulțumesc foarte mult pentru aceste alimente! Este foarte nobil că doriți să mă ajutați pe mine și pe alți supraviețuitori ai Holocaustului fără să ne știți.”

Mulțumită celor care susțin CBN Israel, Tanya poate primi alimente și încurajarea de care are nevoie în timpul acestei crize. „Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu că v-am întâlnit.”

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 349, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.