Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

În pandemie, CBN News ajută o supraviețuitoare a Holocaustului Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  15.10.2020

Criza generată de COVID a făcut ca mulți oameni bătrâni să stea acasă și în Israel, aici sunt incluși și supraviețuitori ai Holocaustului precum Tanya, care abia a scăpat de invazia naziștilor din Ucraina din Al Doilea Război Mondial. Acum nu poate merge la cumpărături din cauza virusului, așa că CBN Israel îi oferă alimente.

Tanya avea 14 ani când Holocaustul a început în Ucraina. Stresul recentei explozii a numărului de cazuri și carantina din Israel i-au reamintit Tanyei de acele timpuri teribile. „Îmi amintesc că viața a fost perfect normală până într-o zi. A început războiul și totul s-a schimbat. Mulți din familia noastră și din prietenii noștri au murit.”

Mama Tanyei lucra la un spital și au scăpat cu un tren de spital. Tanya avea grijă de răniți în timp ce trenul spitalului acompania Armata Roșie pe front. „A fost foarte dificil să fie în jur atâta sânge și moarte, dar știam ce le fac naziștii evreilor. Mi-ar fi fost rușine să nu dau și eu ajutor cum pot.”

Tanya a fost onorată de sovietici pentru serviciul său eroic din timpul războiului. Acum, locuind în Israel, Tanya a trebuit să stea în izolare voluntară pentru a nu se infecta cu virusul, ceea ce presupune că nu poate ieși la cumpărături. Astfel, CBN Israel îi aduce alimente, cu măsurile de precauție pentru a o proteja.

„Mulțumesc foarte mult pentru aceste alimente! Este foarte nobil că doriți să mă ajutați pe mine și pe alți supraviețuitori ai Holocaustului fără să ne știți.”

Mulțumită celor care susțin CBN Israel, Tanya poate primi alimente și încurajarea de care are nevoie în timpul acestei crize. „Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu că v-am întâlnit.”


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 349, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:


-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.