Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Închinători în secret în Columbia Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  25.11.2020

Acești credincioși columbieni se pot confrunta cu persecuții dacă membrii comunității lor locale află că sunt creștini.

Așadar, atunci când vor să se roage, să cânte și să învețe din Cuvântul lui Dumnezeu, ei se adună în locații ascunse, precum această colibă, la o fermă îndepărtată.

Uneori se întâlnesc în pădure sau în munți, dar oriunde s-ar afla, ei nu reușesc niciodată să-L caute pe Dumnezeu împreună.

Este duminică dimineață în satul San Pedro din Victoria, Columbia. Gabriel, un creștin indigen al cărui nume a fost schimbat pentru a i se proteja identitatea, se trezește pentru a pregăti un serviciu pe care îl va conduce mai târziu în ziua respectivă. La scurt timp după aceea, își părăsește casa și merge într-un loc pustiu, în mijlocul pădurii, ascuns de toată lumea. În satul său, a fi creștin poate duce la persecuție.

Din acest motiv, creștinii se adună în locuri ascunse, unde se pot ruga, cânta și studia Biblia. După pregătirea slujbei, Gabriel merge la locul convenit pentru a se întâlni cu un grup de creștini adunați, inclusiv pe Raul, un misionar susținut de Organizația Open Doors care vizitează comunitatea. La fel ca și în cazul lui Gabriel, Raul nu este numele său adevărat.

Persecuția din Columbia are loc prin intermediul bandelor înarmate de traficanți de droguri. Ei știu că etica creștină este în opoziție directă cu activitățile lor ilegale.

Sursă: GNA


Știre extrasă din emisiunea Realități și Perspective Magazin, difuzată în data de 24 noiembrie 2020, pe canalul Alfa Omega TV.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.