Încredeți-vă în Dumnezeu Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Președintele Trump a vorbit, recent, despre recuperarea sa după coronavirus în timpul campaniei electorale. El a spus că oamenii trebuie să respecte toate măsurile de protecție, însă avem nevoie și de ajutorul lui Dumnezeu.

Donald Trump: Puteți să purtați masca sau să nu o purtați, însă mai aveți nevoie și de Șeful. Asta cred eu. Avem nevoie de ajutor. Cineva îmi spunea zilele trecute că sunt de departe, cel mai celebru om din lume. Eu i-am răspuns că nu este așa. El m-a contrazis și m-a întrebat cine este mai faimos, iar eu i-am răspuns că e Isus Hristos.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega