Întoarcere pe tărâmul strămoșesc Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  13.08.2020

Israelul a primit 140 de noi imigranți din Franța săptămâna trecută, în ciuda carantinei și a restricțiilor de călătorie. Unii dintre ei s-au mutat în Israel, deoarece consideră că este o chemare biblică. Alții fug de răspândirea antisemitismului în Franța. Acești imigranți sunt doar câțiva dintre miile de evrei care au ales să imigreze în Israel în mijlocul crizei generate de Covid-19.

Shay Felber: Unul dintre rezultatele pandemiei este faptul că oamenii au înțeles că viitorul lor este în Israel.

Emily Jones: Potrivit Israelului, a crescut interesul pentru imigrare în rândul evreilor din lume și țara se așteaptă la un val masiv de noi imigranți după ce pandemia se domolește.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega