Învățăm din perioada de izolare Realități și perspective 122, cu Lucian Chiș și Cristian Șoimaru

Adaugat la :  25.06.2020

Împreună cu invitații Lucian Chiș și Cristian Șoimaru, ambii pastori, încercăm să conturăm câteva lecții extrase din perioada de izolare. Dintre subiectele abordate enumerăm: provocarea creștinilor de a învăța închinarea în intimitate, lucrurile delicate ce ies la iveală când suntem sub presiune și importanța apartenenței la o biserică locală.

Vizionează, dă like și distribuie. Dacă vrei să vezi și alte materiale, abonează-te la acest canal de YouTube.

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Alte date despre evenimente actuale găsești pe noua pagină de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts

RSP 122