Școala - o biserică, biserica - o școală Calea, Adevărul și Viața 681, cu Ioan Bochian

Adaugat la :  28.11.2020

Ioan Bochian vorbește despre chemarea și viziunea bisericii. Și anume, aceea de a acoperi nu doar nevoia de hrană spirituală, ci și cea de educație și cultură creștină.

Poți consulta oricând edițiile anterioare ale programului „Calea, Adevărul și Viața”: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV