Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

A fost descoperită o biserică veche de 1 500 de ani!

Adaugat la :  1.11.2019

O biserică veche de 1.500 de ani a fost dedicată unei personalități necunoscute. Și creștinii din Orientul Mijlociu învață cum să iubească, în ciuda existenței grupării Statului Islamic. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.


Emily Jones, reporter: Arheologii din Israel au descoperit o biserică veche de 1.500 de ani. Această biserică din Epoca Bizantină se distinge de clădirile din jur și a fost găsită într-o zonă îndepărtată a Israelului, lângă Ramat Beit Shemesh. Biserica a fost înălțată pe vremea Împăratului Iustinian în anul 543. Complexul a fost cândva decorat cu mozaicuri detaliate și fresce colorate. Unele dintre ele pot fi văzute și în prezent.


Benjamin Storchan, Autoritatea Israeliană pentru Antichități: Autoritatea Israeliană pentru Antichități în colaborare cu Muzeul Bible Lands din Ierusalim, au observat în timpul excavărilor că acest sit este extraordinar. Biserica găsită este superioară celorlalte lăcașuri de cult datorită mărimii bisericii, a condiției bune în care s-a conservat și datorită faptului că este asociată cu un martir.


Emily Jones: Biserica a fost dedicată unei personalități misterioase, cunoscută în ziua de azi ca „martirul glorios.” Arheologii nu cunosc identitatea acestui martir, dar indiferent cine a fost și-a lăsat amprenta pe Tărâmul Sfânt.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 798 - octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.