A murit Sheldon Adelson, un mare susținător al statului evreiesc

Adaugat la :  22.01.2021

Sheldon Adelson, magnatul miliardar din afaceri cu cazinouri, a murit la vârsta de 87 de ani. Fiu a doi imigranți, el a fost un susținător înfocat și un donator major pentru cauzele republicane, evreiești și israeliene și un apărător al statului evreiesc.

„Trebuie să înțelegem că Sheldon a fost un mare patriot evreu. El a ajutat la întărirea Israelului și a legăturilor cu SUA și cu diaspora. Sheldon Adelson a fost un bun prieten de-al meu, un mare sionist și lider. Cu toții știm că a fost un mare filantrop, însă aș vrea să vă spun despre implicarea sa în diplomație. El a luat parte la multe decizii istorice, una din ele fiind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. El mereu îmi spunea: Să nu-ți fie rușine că ești sionist! Apără Israelul, luptă pentru Israel! El a făcut-o zi și noapte și eu îi sunt recunoscător pentru aceasta.”

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 362, difuzată la Alfa Omega TV în decembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook