Academia Cartea Cărților - Lecții biblice pentru școala duminicală

Adaugat la :  11.09.2019

https://alfaomega.tv/carteacartilor/academia - Dacă ești învățător la școala duminicală sau lucrezi cu copiii în cadrul unor programe religioase, îți recomandăm lecțiile Academiei Cartea Cărților care îi vor face pe copii să vină cu drag la întâlniri fiindcă sunt dinamice și pline cu activități captivante! Academia Cartea Cărților - Programa pentru școală duminicală e un program de lecții biblice multimedia elementare pentru clasele 1-6, conceput pe module și care permite bisericilor să adapteze programa la nevoile lor individuale: școala duminicală, VBS, programe în timpul săptămânii sau evenimente speciale.

PUNCTE FORTE

Explică planul lui Dumnezeu pentru răscumpărare, de la Geneza la Apocalipsa.

CADRU - Poate fi folosită în cadrul școlilor duminicale, școlilor biblice de vacanță, la cursuri în timpul săptămânii sau la evenimente punctuale.

ADAPTABILITATE - Poți preda folosind povestirile individuale, cronologic sau grupând lecțiile în jurul unei teme alese.

DURATĂ - Poți adapta activitățile lecției la timpul pe care îl ai alocat.

ACTIVITĂȚI - Permite combinarea activităților separate pentru grupuri mari și mici într-o singură activitate pentru toți.

INTERACTIVITATE - Video-urile sunt produse special pentru a încuraja interacțiunea copiilor și învățarea dinamică.

Află mai multe: https://alfaomega.tv/carteacartilor/academia